Hatches Magazine

Het is denk ik niet gebruikelijk om op je eigen site te verwijzen naar een andere site, maar toch wil ik je dat niet onthouden. Met regelmaat ontvang ik namelijk mail van de site Hatches Magazine  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Op deze Amerikaanse site vind je allerlei informatie over kunstvliegen en ook andere dingen die met het vliegvissen en vliegbinden hebben te maken. Het zijn verschillende pagina’s  waarop allerlei onderwerpen staan  en ook bindpatronen  die heel interessant zijn en soms gebonden zijn met hedendaagse materialen en bindtechnieken.

 

 

 

 

Het zijn verschillende pagina’s  waarop allerlei onderwerpen staan  en ook bindpatronen  die heel interessant zijn en soms gebonden zijn met hedendaagse materialen en bindtechnieken.

 

Ook staan er regelmatig streamers en bestaande kunstvliegen op die soms wat anders gebonden zijn. Eigenlijk is de site een onderdeel van Hatches Magazine en, zoals de naam aangeeft, een blad dat regelmatig verschijnt en waar je je op kunt abonneren. Hatches Magazine is een moderne en interessante site die de moeite waard is om eens te bekijken.