Irish Angler digitaal

Wie met regelmaat naar Ierland gaat, of plannen heeft, om daar te gaan vissen doet er verstandig aan om zich te abonneren op de Iris angler. Het is een digitaal tijdschrift dat je kunt  lezen op je iPad en iPhone in hun oorspronkelijke formaat en in full-color.

 

Elke pagina is te lezen zoals het in de gedrukte editie staat met live links naar website met telefoon nummers en nog veel meer. Wil een  blad, geen punt, dat zenden ze je toe als je dat wenst.

 

Ierse Angler is de No.1 hengelsport magazine in Ierland. Het is uniek onder de hengelsport magazines.

 

Ierland heeft heel fraaie gelegenheden voor het vissen op wilde zalm (wordt steeds beter), forel, vissen op zee en snoek. Afhankelijk van het seizoen, wordt er aandacht besteed aan verschillende onderwerpen; het vliegbinden, vissen op forel en snoek en speciale onderwerpen. Ierse Angler geeft ook aandacht over kwesties die van invloed zijn op het vissen in de Ierse wateren in het algemeen, zoals commerciële overbevissing en vervuiling.

 

Voorheen was deze nieuwe digitale editie alleen beschikbaar in Ierland, maar nu is het mogelijk dat alle vissers over de hele wereld het kunne lezen. Ierse vissers love it! Wij denken dat jij dat ook zal doen!

In het proefnummer legt Thomas Drinan uit hoe je in Ierland het beste forel kunt vangen. Peter Dunne laat zien hoe u Kingsmill kunt binden een Ierse Lough klassieker.

 

In een artikel lees je hoe Mike Shanks regenboog forellen vangt bij een bezoek aan de Zetland visserijproducten in Connemara. Alle online abonnees krijgen volledige toegang tot alle onderwerpen. Een digitaal abonnement kost een paar duiten, maar daarvoor heb je dan 98 pagina’s aan informatie!

 

Kijk eens op site exacteditions.com voor meer informatie.