Lezingen & workshops

Met enige regelmaat worden er vragen gesteld over lezingen en workshops voor verenigingen en gezelschappen. Op verzoek kan ik die verzorgen.

 

Workshop

 

Zowel een workshop als een lezing vragen om enige voorbereiding. Soms is een aanpassing en samenstelling in bestaande een lezing wenselijk en op verzoek worden ze aan gepast met bindtechnieken. In overleg kan eveneens een lezing of presentatie samengesteld worden over een insect en het binden daarvan.

 

De volgende bestaande lezingen kunnen worden gegeven

 

-          Waarom emergers

-          Flymphen, een nieuw soort vlieg?

-          Flymphen en het vervolg

-          Nimfen en droge vliegen

-          Vliegbindmaterialen, interessant voor beginners

-          Streamer of natte vlieg

-          De Sedge

 

Workshop zijn af te stemmen op de wensen van een bedrijf, bestuur, leden van clubs of deelnemers. Ze kunnen gegeven worden voor beginners en gevorderden. Voor de laatste groep kan de moeilijkheidsgrens hoog liggen, maar er wordt dan wel verwacht dat de deelnemers de nodige ervaringen hebben.

De kostprijs voor een lezing en een Workshop is nader over een te komen. Aanvragen via deze site. Als de afstand van woonplaats tot locatie groot is zal ook overleg  nodig zijn.

Er wordt van uit gegaan dat er voor een lezing een beamer, projectiescherm en een snelle laptop aanwezig is. Voor een workshop worden bindmaterialen opgegeven aan de hand van het thema

 

Wim Alphenaar