Herinrichting bij Fauna Hengelsport in Raamsdonkveer  hengelsport fauna

Na een grondige verbouwing was bij hengelsport Fauna op 1 en 2 april (het was geen mop) de heropening. Ook de afdeling vliegbindmateriaal is drastisch vergroot en uitgebreid. Zoals het zich laat aanzien nu de grootste van Nederland.

Misschien kan je je dat gevoel nog herinneren toen je vroeger als kind in een grote speelgoedwinkel liep, welnu dat krijg je terug als je die afdeling bezoekt; je smult van het aanbod. Je kunt het niet verzinnen wat er niet te koop is.

 

 


Het assortiment voor vaste stok visser, karper vissers, kunstaas vissers en zeevissers is gigantisch en uitgebreid. Afgelopen zaterdag ben ik met een goede vriend een kijkje gaan nemen op de eerst dag van de heropening.

 

Jo Hendrix had een aantal vliegbinders uitgenodigd die hun kunsten demonstreerden en dat trok dan ook de belangstelling. Binders en bezoekers werden op de bekende Brabantse gastvrijheid onthaald met snacks, broodjes bier en koffie, het was perfect verzorgd.

 

Er waren mensen met bekende namen in de Hengelgelsport op bezoek. Heb je wat nodig voor je hobby ga dan daar eens kijken, je slaagt er gegarandeerd.


hengelsport fauna