Handig tasje

Je hebt van die dagen dat je wilt gaan snoeken maar aangekomen bij het water is daar eigenlijk veel te mooi weer voor. Veel zon en helder weer betekent vaak dat bij het snoeken veel nazwemmers hebt. Vooral de laatste dagen van oktober was het schitterend weer en begin november was het al net zo.

 

 

 

 

 

Als het zo mooi is komen snoeken wel achter een streamer of ander aas aan, maar pakken die niet. Ze draaien op het laatste moment weg. Als het zo mooi is blijkt vaak dat voorn veel actiever is. Helaas heb dan op dat moment geen spullen bij je om op voorn te gaan vissen. Je vliegvisvest en hengel liggen thuis. De reden? Het is zo’n gesleep om alles mee te nemen. Toch is het verstandig om een vliegenhengel achter in de auto te hebben liggen, een reel en een doosje met vliegen.

 

Als op de zeebaars gaat heb je ook niet veel nodig: een vliegendoos en wat leadermateriaal. Daar hoef je geen tas voor mee te slepen. Omdat mee te nemen, is een klein tasje zoals op de foto is te zien bijzonder handig. Het is groot genoeg voor het op bergen van een reel, vliegendoos, leadermateriaal en het andere dat je nodig hebt als je wilt om schakelen. Ik kwam het tegen bij Martin Hengelsport in Overschie.