Nieuwe DVD over het vissen in de Ardennen

 

 

Luc Buelens heeft, in samenwerking met  andere bekende Belgische vliegvissers,  een nieuwe DVD gemaakt over het vissen in de Ardennen en Wallonië. Zoals bekend wordt ook deze omgeving graag bezocht door Nederlandse vliegvissers, omdat het niet zo ver weg is en het heel aantrekkelijk is om daar te gaan vliegvissen. Ik heb de proefopnamen bekeken en moet zeggen dat het een heel interessante DVD is.

 

 

 

Hij bevat alle informaties over vergunningen en clubs ! Er worden 33 rivieren besproken. Alle GPD coördinaten zullen vermeld worden. Verder is er in detail gefilmd hoe je een paar "Oud Belgische vliegen" van Hugo Martel bind. Er is ook een interview te zien met "Maison de la pêche" waarin de directeur uitleg geeft over het visserij reglement in Wallonië.

 

De film geeft ook een indruk over een exclusief bezoek aan "Saumon 2000", het kweekstation voor Atlantische Zalm van de Europese Unie !!!

 

De DVD zal zowel klank als ondertiteling in 4 talen hebben; NL / Fr / En / D en kost € 35,-. Je kunt die bestellen bij Visboeken.nl die het alleenrecht voor levering krijgt voor Nederland !!

 

Je kunt hem ook rechtstreeks bestellen bij Luc Buelens in België. Zijn telefoon nummer is:

 

+32 477 43 70 15 .

 

Op de volgende site vind je een voor proefje van de DVD: http://www.youtube.com/watch?v=6ZWfqIQmZfk&list=UUjf4PUSX6iVY_uU8BboMQvQ&index=1

 

 

 

Wie interesse heeft in het vliegvissen in de Pyreneeën kan daarvan een indruk krijgen op de site:

 

https://vimeo.com/59900695. Het vissen met een ervaren gids als Mark van de Vliet in deze volkomen ongerepte omgeving ziet er ook bijzonder aantrekkelijk uit.