Slovenië

Heb je misschien plannen om volgend jaar in Slovenië te gaan vliegvissen? Dan heb ik een gouden tip voor je want er is een DVD verschenen met heel veel informaties:

                  Flyfishing 

On Rivers & Lakes in Slovenië

 

   

 

 

Deze  DVD geeft beelden van 20 gelegenheden waar je kunt vliegvissen. Je kunt zien waar je terecht komt, hoe het water is, wat voor vliegen er nodig zijn en… ook nog gegevens en adressen waar je vergunningen kunt kopen.

Er staan informaties op over zeer bekende rivieren, zoals de Krka, Soca, Sava dol om maar eens een paar klinkende namen te noem. Dit zijn maar drie,  maar er zijn veel meer beelden van zeer aantrekkelijk viswateren. Op de DVD staat ook nog  informaties van GPS mappen van elke rivier.

 

ls je de DVD bekijkt krijg je een voortreffelijke indruk van de viswateren en kan je zien hoe de makers vissen en wat ze vangen. Het water loop je in de mond als je het ziet en je kunt  niet meer stil blijven zitten omdat je gelijk je spullen wilt gaan pakken en daar heen wilt gaan, zo fraai is het.

De DVD kost € 20,- excl. verzendkosten en duurt 1 uur en 40 minuten. Hij is in drie talen te beluisteren; Nederlands, Duits, Engels en Frans. Deze voortreffelijk DVD is samengesteld en gemaakt door Luc Buelens. Hij is zelf een zeer ervaren vliegvisser en bindt ook voortreffelijk kunstvliegen.

 De DVD kan besteld worden op de site: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.